Ansigtsbehandlinger

QvikMeUp   499,-
Lille ansigtsbehandling. Her vil vi ofte lave en syrer behandling for mere glød og udstråling. Laves også uden syrer.

Klassisk   579,-
Ansigtsbehandling med vægt på ENTEN dybderens eller massage. Denne behandling kan også laves som rygbehandling.

Premium   779,-
Ansigtsbehandling hvor der kan bruges MESO & ROLLER, eller INTRAceuticals/Madonna behandling. Fx massage og special-maske.

Madonna   899,-
Ansigtsbehandling med øjeblikkelig resultat – mere fylde-fugt og opstramning. Oxygen (ILT) under tryk hjælper til ved at tilføre aktive ingredienser til de dybereliggende lag af huden.

DiamantSlibning   400,-
Slibning er fantastisk til ar-linier-rynker-pigmenter -storer porer;o)  ½ pris sammen med anden ansigtsbehandling.

ansigt1

LUKSUS ansigtsbehandling i DECLEOR
Forkælelse i aromaterapi fra franske Decleor – mere end 40 års erfaring i aromaterapi og hudpleje. Skønne dufte og vidunderlig massage.
Dobbelt afrensning af ansigtet , hals og decoletté/bryst, peeling , let frugtsyre, Decleor´s aromaterapi serum og tryk massage, udrensning af evt. urenheder, retning af bryn, fjerning af hår i næsen, Qi-booster rulle/massage over energi og meridian linjer i ansigtet, skøn ansigts, nakke og decoletté massage. Special-maske. Afsluttes med øjen/hals og ansigtscremer efter hudtype.

KLASSISK ansigtsbehandling i DECLEOR
Dobbelt afrensning af ansigtet, peeling, let frugtsyre, udrensning af urenheder ELLER ansigtsmassage, maske. Afsluttes med passende cremer efter hudtype.

Syre behandlinger i pHformula
Behandling af sart-uren-ældet hud eller pigmenter, pHformula har et komplet system, som indeholder en unik kombination af aktive ingredienser til klinik behandling og hjemmepleje. Ved et kur forløb anbefales 4-6 behandlinger, med 2-3 ugers mellemrum. Anbefalet hjemmepleje er nødvendigt ved kur forløb. Bruges der ikke pHformula hjemme, laves der ikke en syre behandling, men en super C vit. Behandling. C vitamin behandlingen giver glød til huden;o)

Elizabeth Arden PRO foryngende behandling
Elizabeth Arden PRO´s professionelle ansigtsbehandlinger er udviklet for at ” kickstarte” resultaterne af produkterne til hjemmebrug, forstærke effekten og give hurtigere resultater. Hensigten med disse effektive behandlinger er todelt : At hjælpe huden til at virke umiddelbart YNGRE samtidig med at de totale effekter på huden forbedres. Ved et KUR forløb anbefales 6 behandlinger ( Kan også være 12 behandlinger, kommer an på hudtypen). Anbefalet hjemmepleje er nødvendigt ved kur forløb.

MADONNA ansigtsbehandling
Intraceuticals Oxygen Lift er en unik terapiform, hvor der behandles med 98% rent oxygen og aktive serummer, indeholdende ægte Hyaloronsyre, Grøn Te samt Vitamin A,C og E. Fylde og opstramning i form af den aktive serum og den rene oxygen, som føles helt fantastisk opfriskende. Cellerne bliver boostet fulde af fugtighed – helt uden brug af nåle. Forskellen kan ses, når den ene halvdel af ansigtet er færdig ;o) Kur på 6 behandlinger anbefales i løbet af en periode på ca. 8 uger.

HerreAnsigtsBehandling

Denne herre ansigtsbehandling er med aktive og gode produkter. Super gaveidé til en du vil overraske med en personlig gave.
Rensning af ansigtshuden, peeling. Frugtsyre og dybderensning. Næse- og ørehår fjernes, trimning af bryn. Massage af ansigt og nakke/skuldre. Maske og afsluttende cremer.