Ansigtsbehandlinger

QvikMeUp   499,-
En lille ansigtsbehandling hvor vi oftest vil lave en syrer behandling for mere glød og udstråling. Laves også uden syre, hvor der f.eks. vil laves en massage i stedet. 

Klassisk   579,-
Ansigtsbehandling med vægt på ENTEN dybderens eller massage. Denne behandling kan også laves som rygbehandling.

Luksus   779,-
Ansigtsbehandling hvor der er en let dybderens og tid til den skønneste massage af ansigt, nakke og décolleté. Lækker maske efter hudtype, afsluttes med cremer.

Premium   1199,-
Ansigtsbehandling hvor der kan bruges MESO & Roller, INTRAceuticals/Madonna behandling eller SkinPen. Hvor der efterfølgende vil være f.eks. massage og specialmaske.

Madonna   899,-
Ansigtsbehandling med øjeblikkelig resultat – mere fylde, fugt og opstramning. Oxygen (ILT) under tryk hjælper til, at tilføre aktive ingredienser til de dybereliggende lag af huden.

DiamantSlibning / Pristine  400,-
Slibning er fantastisk til ar, linier, rynker, pigmenter – udvidede porer. ½ pris sammen med anden ansigtsbehandling.

ansigt1

Masser af muligheder for lækre ansigtsbehandlinger

LUKSUS ansigtsbehandling i DECLEOR
Forkælelse i aromaterapi fra franske Decleor – mere end 40 års erfaring i aromaterapi og hudpleje. Skønne dufte og vidunderlig massage.
Dobbelt afrensning af ansigtet, hals og décolleté/bryst, peeling, let frugtsyre, Decleor´s aromaterapi serum og tryk massage, let udrensning af evt. urenheder, Qi-booster rulle/massage over energi og meridian linjer i ansigtet, skøn ansigts, nakke og decoletté massage. Skønneste maske. Afsluttes med øjen, hals og ansigtscremer efter hudtype. VEJLEDNING i korrekt hjemmepleje.

KLASSISK ansigtsbehandling i pH-formula eller DECLEOR
Dobbelt afrensning af ansigtet, peeling, virkningsfuld frugtsyre, udrensning af urenheder ELLER ansigtsmassage og maske. Afsluttes med passende cremer efter hudtype. VEJLEDNING i korrekt hjemmepleje.

Syre behandlinger i pHformula
Behandling af sart, uren, ældet hud eller pigmenter. pHformula har et komplet system, som indeholder en unik kombination af aktive ingredienser til klinik behandling og hjemmepleje. Ved et kur forløb anbefales 4-6 behandlinger, med 1-3 ugers mellemrum. Anbefalet hjemmepleje er nødvendigt ved kur forløb, for at opnå det bedste resultat. Bruges der ikke pHformula hjemme, laves der ikke en syre behandling, men en super C vitamins behandling. C vitamin behandlingen giver glød til huden. 

MADONNA ansigtsbehandling
Intraceuticals Oxygen Lift er en unik terapiform, hvor der behandles med 98% rent oxygen og aktive serummer, som indeholdende ægte Hyaloronsyre, Grøn Te samt Vitamin A, C og E. Fylde og opstramning i form af den aktive serum og den rene oxygen, som føles helt fantastisk opfriskende. Cellerne bliver boostet fulde af fugtighed – helt uden brug af nåle. Forskellen kan ses, når den ene halvdel af ansigtet er færdig ;o) Kur på 6 behandlinger anbefales i løbet af en periode på ca. 8 uger. FANTASTISK til bruden og brudgommen, til store dage hvor huden bare skal stråle.

Herre Ansigtsbehandling
Denne herre ansigtsbehandling er med aktive og gode produkter. Super gaveidé til en du vil overraske med en personlig gave.
Rensning af ansigtshuden, peeling. Frugtsyre og dybderensning. Næse- og ørehår fjernes, trimning af bryn. Massage af ansigt og nakke/skuldre. Maske og afsluttende cremer. Total afslapning – efter hårene er fjernet .