Manicure

MANICURE / Pedicure

Nyd en manicure eller en Shellac – dine hænder er DIT visitkort!

Luksus manicure   529,-
Neglebånd skubbes på plads og rettes samt files neglene i form. Hænderne peeles hvor der efterfølgende vil være en massage incl. maske samt afsluttende creme.

Mini manicure.   299,-
Neglebånd skubbes på plads og rettes, neglene files i form og afsluttende håndcreme.

Luksus pedicure   529,-
Fodbad – hård hud fjernes, neglebånd skubbes på plads og rettes, neglene klippes og files i form. Dernæst vil der være en lækker fodmassage, maske og afsluttende creme.

Classic pedicure   399,-
Fodbad – hård hud fjernes, neglebånd skubbes på plads og rettes, neglene klippes og files. Afsluttes med fodcreme.

Lak   125,-
Vinulux lak på egne negle efter en mani- eller pedicure. Lakken får du med hjem. 

Shellac: 399,-
Neglebånd skubbes, neglene files og lakeres derefter med shellac på naturneglen. Shellac i forbindelse med en mani- eller pedicure er prisen 250,- 

CND Shellac vandt prisen for årets innovation ved Danish Beauty Awards 2011! Danish Beauty Award er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter.

Shellac negle fra CND er nytænkende og banebrydende – det er en kombination af det nemme fra neglelak og det holdbare fra gelé. CND Shellac lægges på som neglelak, og giver dig glansen og holdbarheden som gelé. Shellac holder i min. 14 dage med flot glans og uden mærker, ridser og afskalning – modsat det du er vant til fra neglelak. CND Shellac er 100% tør når du forlader klinikken, og kan laves som både fransk og fuld farve lakering. Shellac kan bruges på både naturnegle og kunstig, selvfølgelig både på hænder og fødder.

 

cnd_lak