Ansigtsbehandlinger

VI HAR VALGT AT LAVE ALLE VORES ANSIGTSBEHANDLINGER OM.

NU KAN DU BESTILLE EN BEHANDLING EFTER DEN TID DU HAR TIL AT BLIVE FORKÆLET HOS OS PÅ KLINIKKEN..

 (Før vores Pristine/hudslib).  Kr. 400,-

Enten diamantslibning ELLER en syre behandling.

– Diamantslibning med Pristine app. er godt til; Fine linjer og rynker, akne, store porer, hudorme,   pigmentpletter og uensartet hudstruktur.

– Syre behandlinger er også super godt for bedre glød, her vælges syrerne efter hudtyper;   Solskader/pigmentpletter, akne/ar, sensitiv hud/ rosacea/ inflamation og alder/ slap grå hud/ linjer og rynker.

Sælges som kur af 6 behandlinger, hvor der betales for 5. Kuren skal være brugt inden for 6 mdr.

(Det der før var vores QvikMeUp). Kr. 499,-

– Skøn ansigtsbehandling; Dobbelt afrens af ansigtet, peeling/scrub, syrer (AHA) for mere udstråling, let massage og maske. Cremer efter hudtype og vejledning i hjemmepleje.

 (Det der før var vores Klassisk). Kr. 649,-

– Dybderensende behandling; Dobbelt afrensning af ansigtet, peeling/scrub, syrer (AHA) for udstråling men også for at kunne fjerne urenheder i huden, maske efter hudtype. Cremer efter hudtype og vejledning i hjemmepleje.

Denne behandling anbefales bl.a. til teenagere.

(Det der før var vores Luksus). Kr. 799,-  

– Dejlig afstressende behandling; Dobbelt afrensning af ansigt- hals og decollté, peeling/scrub, syrer (AHA) for udstråling og fjernelse af evt. urenheder i huden, serum efter hudtype og dejlig massage af ansigt- hals og decollté, efterfulgt af maske passende til hudtype. Afsluttes med cremer og vejledning i hjemmepleje.

(Det der før var vores Premium). Kr. 1199,-

– 90 min. Velvære i en delikat behandling – Velvære kombineres med resultat. Vi kan både lave; 

– BIOeffect behandling; ”EVIG GLØD”….. behandlingen har til formål, at optimere optagelsen af vækstfaktoren EGF. Med kraften fra den vækstbaserede celleaktivator EGF giver BIOEFFECT hudpleje i sin reneste form. Med få og naturlige ingredienser som fokuserer på anti-age får du synlige resultater med det samme, men også på langt sigt. BioEffect er opbygget med inspiration fra den islandske natur.

– KARMAMEJU signaturbehandlinger ansigt; En blid ansigtsbehandling med tørbørstning, renseritual, ansigtsmassage, maskepleje, hånd-ritual og sansestimulerende aromaterapi. 

Denne afstressende og nærende ansigtsbehandling plejer og regenerer huden. Med fokus på blid aromaterapi pleje. Karmamejus aromaterapeutiske hudpleje dulmer, fugter og nærer huden med klinisk dokumenterede ingredienser og beroliger sanserne med dufte fra den europæiske urtehave. 90 min. behandlingen indeholder også hånd- og fodmassage

– Needling/meso; Nanoneedling er en behandling med nanonåle (silikone). Mikroskopiske huller i hudens overflade, narrer huden til at tro at der er sket en skade og dette sætter gang i kroppens egen healingsproces, ved af frigøre cytokiner der booster kollagen produktionen og dermed hudfornyelsen.

– Madonna behandling; Oxygen lift behandling – eller på originalsproget: Intraceuticals Oxygen Infusion Treatment. – En proces i 3 trin, som presser ilt og specialudviklede ingredienser (hyaluronsyre og vitaminer) ind i huden under højt tryk.

Resultat orienteret behandling eller bare 90 minutters ren velvære. NYD DET.

BEMÆRK vi pålægger et hygiejne tillæg på kr. 15,- for hvert besøg. (Kun en gang pr. besøg, ikke pr. behandling.

ansigt1