Fedtfrysning

Fedtfrysning er den nyeste teknologi indenfor fedtreducering uden kirugi. Der er stort set ingen bivirkninger ved behandlingen. FUSIOMED er desuden udstyret med enestående teknologi kaldet TissueActive, der både masserer og elektrostimulerer det behandlede område og derved opnår bedre resultater samt minimerer blå mærker. FUSIOMED fedt-frysningsmaskinen er en gennemtestet teknologi udviklet i Italien, CE og TÜV certificeret med mange års erfaring fra hele Europa.

Fedt frysning er INGEN slankekur. Behandlingen skal oftes gentages efter 5-6 uger. Og der skal påregnes 2-4 behandlinger i hvert område.

Vi har billeder på vores FB, fra vores kunder?

Dansehåndtag, yderside eller inderlår samt topmave er alle velkendte problemområder. Disse fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betingede og forsvinder derfor ikke ved slankekur og/eller motion. CRYO fedtfrysning er et ikke kirurgisk indgreb, men foregår ved, at man afkøler det genstridige område på én gang. Både et stort område på maven og/eller flere små på hofter, arme og knæ.

I gennemsnit fjernes 20-25% af fedtlaget pr. behandling, på det pågældende område. Fedtfrysning er INGEN slankekur, men en motode til at fjerne de stædige fedtdepoter. Er du normalvægtig, er fedtfrysning et perfekt valg.

Ved hjælp af en kontrolleret nedkølling af fedtvævet starter en nedbrydning af selv fedtcellerne. Nedbrydningen løber over flere uger, og det fulde resultat ses efter 2-3 måneder. Fedtcellerne bortskaffes via lymfesystemet. Hud, muskler, blodkar og nerver bliver, i modsætning til fedtvæv, ikke påvirket af kulden. Der skal derfor flere behandlinger til. Fedtcellerne dannes ikke igen, hvilket giver et varigt resultat, HVIS du holder din vægt.

Fedtfrysning er lige så effektivt som fedtsugning, og faktisk mere brugt i USA.

DE TYPISKE BEHANDLINGSOMRÅDER:
– Mave (øvre og nedre)
– Flanker (kærlighedshåndtag)
– BH-dellen
– Lår (ydre og indre)
– Mormorarme
– Mandebryster

BEHANDLING:

Selve behandlingen er stort set smertefri. Der kan dog de første minutter opstå en ubehagelig fornemmelse, når dellen suges ind i håndtaget og nedkøles. Fornemmelsen aftager dog hurtigt, og du kan slappe af eller læse.

Efter behandlingen kan der i timerne efter forekomme rødme i det behandlede område, samt blå mærker. Og du kan umiddelbart efter en behandling genoptage dine almindelige gøremål.

Afhængig af hvilke områder der behandles, kan der forekomme hævelser og ømhed i 2-4 uger. Er det maven, skal man forvente at området kan “sove” de første par uger, og der kan være en brændende og stikkende fornemmelse i området. Du vil få nærmere instruktioner af din behandler. Behandlingen tager cirka 1 time.