Karsprængninger

Karsprængninger

En højfrekvent spænding som fjerner uregelmæssigheder og hudknopper fra huden, som vi alle har. Her og nu resultater:

– Karsprængninger
– Leverpletter
– Skintaks
– Fibromer
– Milier
– Talgknopper
– Kolesterol aflejninger

Du´Lac 1.gang   649,-
Behandling af karsprængninger- hudgevækster – skintaks og lign. Ofte flere behandlinger er nødvendigt. Hjemmepleje er nødvendigt og medfølger ved 1. behandling.

Du´Lac efterfølgende   599,-
Opfølgende behandling – HUSK hjemmepleje

kar1kar2

“Jeg har, siden jeg var barn, haft nogle uforklarlige knopper på min hals, hvilket irriterede mig. Da jeg viste dem til Karina, mente hun, at hun kunne hjælpe mig af med dem. Det lykkedes herefter Karina at fjerne knopperne i løbet af bare tre behandlinger, hvor hun “brændte” dem væk én for én. For en del år siden var jeg hos en plastickirurg på sygehuset for at få fjernet knopperne, men denne mente ikke, at han kunne fjerne knopperne uden, at det ville give et grimt ar. Det ønskede jeg derfor ikke, og troede aldrig, at jeg ville slippe af med knopperne. I dag kan man kun svagt se, at de har været der. Jeg er derfor rigtig godt tilfreds med Karinas behandling.”
– Helle Sahlholdt, Herning

Hvis du tæller leverpletter , karsprængninger eller talg knopper på dig selv, eller hende der sidder ved siden af dig, er du hurtig på mindst 10. Det bliver fjernet her-og-nu , og resultatet taler for sig selv.

Efter Behandling;

Alle skal forvente en let afskaldning af de behandlede områder. De små afskaldninger skal blive på huden i 7-10 dage efter behandlingen. Og behandles med anbefalede hjemmepleje i 5-7 gange dagligt i 28 dage. Der må IKKE pilles.
Sol må ikke dyrkes, solcreme SKAL påføres i 28 dage efter behandlingen, hvis man opholder sig i solen. Den dag behandlingen er lavet, må der ikke dyrkes sport, svømmes og bruges make up.

Bemærk at flere behandlinger er nødvendigt, ved større områder der skal behandles :o)