Madonna

Madonna´s hemmelighed.

-Eller Intraceuticalsbehandling/ oxygenbehandling (fylde til huden).

Det er ikke bare en oxygenbehandling, det er den originale Intraceuticals infusion ofte kaldet Madonnabehandlingen, som film- og sangstjernen har lagt navn til fordi hun elsker det, som behandlingen gør ved hendes hud. Behandlingen som Eva Longoria fra Desperate House Wifes også sværger til, ligesom American Idols TV værterne Ryan Seacrest og Simon Cowel bruger før hver eneste show.

Nævn Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Fergie, Naomi, mv. mv. Ja, man kan snart ikke nævne navnet på en kendt Hollywood stjerne eller en dansk kendis uden, at de fortæller, at de jævnligt får en Intraceuticals infusion for at holde deres hud sund og forebygge rynker og ældningstegn.

Madonna – Oxygen Lift

En intraceuticals maskine, komprimerer luftens 18% ilt til ca 80% komprimeret ilt. Med maskinens håndtag sprøjtes serummet på huden og herefter bruges maskinens håndtag til at skabe en luftboble der presser serummet ind i huden uden at gennembryde huden. Dette kaldes infusion og føles blot som et skønt køligt pust på huden, men er i virkeligheden avanceret teknologi, hvor ilt under højt tryk presser et rejuvenation serum ind i huden (rejuvenation = foryngelse).

Serummet indeholder ingredienser der efter den nyeste viden har positive effekter på huden: Hyaluronsyre findes naturligt i huden, men mængden falder med alderen. Hyaluronsyre virker også som transportør af ingredienserne: Vitamin A, stabiliseret vitamin C som er en stærk antioxidant, Vitamin E som blødgører og er en antioxidant, grøn te der ligeledes er en antioxidant, squalene øger absorbtionen i huden og endelig er der fugtgivende Aloe Vera, samt de blødgørende ingredienser biabalol, Beta-glucan og Panthenol.

Slår man hvert af de ovenstående ingredienser op på internettet, vil man se, at de alle sammen har videnskabeligt dokumenteret positiv effekt på huden, og intraceuticals rejuvenation serummet er det eneste produkt der indeholder alle disse ingredienser på én gang.

– Behandlingen er velegnet til ALLE der trænger til et løft og fylde i huden igen.

– Behandlingen giver synlig resultater bare efter 1 behandling.

– Vi anbefaler et kurforløb på 6 behandlinger med 7-10 dages interval og hjemmepleje, for et længere holdbart resultat.

Til den STORE DAG, til bruden, budgommen, sølvbruden eller bare hvor DU skal stråle ungdommeligt!