Til Manden

På klinikken oplever vi heldigvis, at flere og flere mænd kommer forbi og sørger for, at deres hud får den pleje som den bør.

Mænd har helt bestemt også behov for, at rense huden, bruge serum og cremer. Faktisk er de øverste lag hud hos mænd omkring 25 procent tykkere end hos kvinder, og derfor skal der være forskel på hvilken behandling og dermed hvilke produkter kvinder og mænd bruger.

Desuden har mænds hud flere hår og højere talgproduktion end kvinders, og dette kan være en af årsagerne til, at mænd ofte har flere hudorme og bumser, da deres hud er mere fedtet end kvinders.

Dette kan vi på klinikken hjælpe med. Sammen finder vi de helt rigtige produkter til netop din hud.

Hudproblemer kan være et større eller et mindre problem – men et problem vi tager seriøst.

Mange mænd oplever problemer i forbindelse med barberingen. Klinikken kan tilbyde en behandling der mindsker irritation, rødme, indgroede hår og agne i forbindelse med barbering.

Kosmetologen tager udgangspunkt i den enkelte og dermed den individuelle hudtype, og giver herudfra tips og sammensætter en behandling således, at barberingen bliver lettere og problemerne bliver løst. Barbering udløser ofte en synlig irritation i huden og nedsætter hudens egen barriere, hvilket gør, at huden kan føles tør, skallende, revet og sensibel.

-Det er vigtigt at mænd plejer deres hud, da deres hud også ældes og udsættes for ydre påvirkninger som forurening, de frie radikaler som kommer fra aircondition, computer, radiatorer, stress og lignende. 

– Vi vokser selvfølgelig næse og ører hår

-HUSK vand og sæbe udtørre huden og er med til at gøre den mere sart og rød.

-Eksfoliering/peeling hjælper også med at forberede huden til barbering.